Navulling bestellen?

Nova Safety

Partner

Nova Safety

Groothandel

we are safer together.

Join the club!

Als groothandel wilt u dat klanten kunnen kiezen, niet waar? Onze revolutionaire foam stations zijn dan een uitstekende aanvulling op uw bestaande productaanbod! 100% biologisch, alcoholvrij, verzorgend voor de handen en 87% zuiniger in vergelijking met alcohol!
Bekijk hieronder een korte uitleg over ons aanbod.

Wat vinden anderen?

All natural desinfectie foam

Afgeleid van natuurlijke en 100% biologisch afbreekbare ingrediënten, heeft ons desinfecterende foam dezelfde effecten als desinfectiemiddelen met 80% alcohol.

Door de natuurlijke ingrediënten zorgt het er echter niet voor dat de huid uitdroogt, in tegenstelling tot alcohol. Sterker nog, door de toevoeging van Jojoba-olie en diverse natuurlijke antioxidanten, vitamine en belangrijke vetzuren, wordt de vochtbalans van de handen gereguleerd. Ook bij veelvuldig gebruik houdt u zodoende zachte en gehydrateerde handen.

Hier zijn wij trots op

Onze foamstations

De Foam Stations zijn toch wel de créme de lá créme van de dispensers in de markt. Aan te passen in eigen huisstijl, maar ook uiterst besparend in gebruik. Tot wel 70% t.o.v. alle andere dispensers in de markt. Ook kunnen ze tegen een stootje en vormt regen/ zon geen probleem.

Wat vinden anderen?

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Ons PBM assortiment bevat onder andere nitril handschoenen, mondkapjes, face shields en nog meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat wij u hierbij kunnen helpen.

Hier zijn wij trots op

De “Evie” Solutions

In deze unieke samenwerking, zorgt deze Nederlandse fabrikant voor prachtige, duurzame, gecertificeerde, composteerbare, verpakkingen & ingrediënten. Door de scherpe prijzen en het gebruikersgemak, menen wij de perfecte lijn aan schoonmaakproducten in huis te hebben.

Klaar om de schoonmaakwereld op z’n kop te zetten?

Wij werken graag met u samen

Samenwerken met Nova Safety

Ervaart u ook een toenemende vraag naar persoonlijke bescherming, desinfectie én hygiëne? Wij kunnen uw helpende de hand zijn bij het overbruggen van deze toenemende vraag door uit Nederlandse voorraad te leveren.

Uw klanten willen een veilige (werk)omgeving bieden aan hun medewerkers en klanten. Het ruime assortiment van Nova Safety is precies aan te passen naar hun wensen. Wij maken het volgende waar:

Dit hebben wij te bieden

Assortiment

Hygiëne producten

High/low traffic? Voor elke situatie een dispenser & navulling.

Evieblue

Klaar om de schoonmaak wereld op de kop te zetten?

Persoonlijke bescherming

Van mondkapjes tot nitrilhandschoenen, we hebben het allemaal.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Veel gestelde vragen

Hoe kan jullie desinfecterende foam 70% besparen?

Waar alcoholhoudend desinfectiemiddel een wettelijk minimum hoeveelheid van 3 mm per desinfectie heeft, volstaat ons desinfecterende foam met slechts 1 ml.

Wat bedoelen jullie met 'geen opslagrestricties'?

Onze foam, heeft in tegenstelling tot alcohol en andere vullingen, geen rekening te houden met bijvoorbeeld brandveiligheid en beperkte houdbaarheid 

AccordioHoe wordt het foam gemaakt?n Tab Title 3

Onze foam wordt gemaakt doormiddel van ons poeder te mixen met water. Vervolgens, na 15 seconden schudden, ontstaat de bio liquid. In gebruik met de foam station, ontstaat er foam.

Door welke ingrediënten is het foam goed voor de handen?

Door toevoeging van de Jojoba olie en diverse natuurlijke antioxidanten, vitamine en belangrijke vetzuren wordt de vochtbalans van de handen gereguleerd.

Vanaf hoeveel desinfecties is het foam goedkoper dan alcohol?

Dit verschilt per bedrijf. Het hangt bijvoorbeeld of van uw huidige alcohol prijs, aantal bezoekers en de aanschaf van uw huidige dispenser. Rechts onder berekent onze ROI Calculater precies uit hoeveel u kan besparen.

Kan ik het Foam Station voorzien van mijn eigen huisstijl?

Onze foam stations kunnen worden bezorgd met een ontwerp van uw eigen huisstijl. Benieuwd hoe dit eruit zou kunnen zien, contacteer ons.

Kan ik ook andere middelen in jullie foam stations gebruiken?

Onze foam stations zijn speciaal gemaakt, zoals de naam al zegt, voor onze bio foam. Bij gebruik van andere middelen, kan er schade ontstaan aan het binnenwerk. Daarom zou dit op eigen risico zijn.

Contact us for the possibilities