Navulling bestellen?

Nova Safety

Foam

Nova Safety

Foam

Duurzaam en beschermend

All natural desinfectie foam

Afgeleid van natuurlijke en 100% biologisch afbreekbare ingrediënten, heeft ons desinfecterende foam dezelfde werking als desinfectiemiddelen o.b.v. 80% alcohol.

Door de natuurlijke ingrediënten zorgt het er echter niet voor dat de huid uitdroogt, in tegenstelling tot alcohol. Sterker nog, door de toevoeging van Jojoba-olie en diverse natuurlijke antioxidanten, vitamine en belangrijke vetzuren, wordt de vochtbalans van de handen gereguleerd. Ook bij veelvuldig gebruik houdt u zachte en gehydrateerde handen.

De viscositeit van het schuim verhoogt de effectiviteit en voorkomt productverspilling en tevens besmetting van de kamer/ruimte.

Waarom jij het zou moeten gebruiken

Voordelen van onze foam

b9751866215128d76455eaf11cfbb47f

In Nederland gemaakt

Onze Bio Foam wordt in Nederland geproduceerd, verpakt en over de hele wereld verkocht.

e024c8ddce7077aadef5f99ee64e4753

100% biologisch

Onze Bio Foam / verpakking is 100% biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen.

69243c4f278132ff1afb20a153139ffe

Verzorging

Jojoba-olie en diverse natuurlijke antioxidanten, vitamine en belangrijke vetzuren, zorgen voor een verzachtend gevoel.

d7dc1ef09316e0ba2057a30bdc2df121

Op waterbasis

Ontworpen om snel en efficiënt met water te mengen in gebruiksklare navulstaafjes...Eenvoudig. Gemakkelijk. Een uniek zero waste concept!

0ff9ae20f1a6a1d91aba3bc6cdf3bb1b

Geen opslag restricites

Geen brandgevaar óf opslagbeperking. Gemiddeld 92% reductie van transport- en opslagcapaciteit.

0a7705bb4ce88ac89e8da1df420022a1

100% non-alcohol

En natuurlijk, onze Bio Foam bevat geen alcohol / chloor en heeft een betere werking dan 80% alcoholhoudende producten. De Bio Foam doodt namelijk ook schimmels en sporen...

Waar kunnen wij je mee helpen?

Veel gestelde vragen

Hoe kan jullie desinfecterende Foam 70% besparen?

Waar alcoholhoudende desinfectiemiddelen minimaal 3 ml nodig hebben om te desinfecteren, heeft onze Foam slechts 1 ml nodig.

Wat bedoelen jullie met 'geen opslagrestricties'?

Met onze Foam hoeft u, in tegenstelling tot alcohol, géén rekening te houden met brandveiligheid, houdbaarheidsdatum overschrijding en meer.

Hoe kun je onze Foam maken?

Ons Foam ontstaat nadat je het poeder mengt met water. Dit doe je door de navulstaafjes te mixen met de daarvoor bestemde hoeveelheid water. Na 15 seconden schudden, ontstaan hierdoor Bio Liquid. En door de toedoen van de Foam Station, ontstaat uw Foam.

Waardoor heeft de Foam juist en verzorgende werking?

Door toevoeging van de Jojoba olie en diverse natuurlijke antioxidanten, vitamine en belangrijke vetzuren, wordt de vochtbalans van de handen gereguleerd. Weg met die pijnlijke handen dus…

Vanaf hoeveel desinfecties is het foam goedkoper dan alcohol?

Dit verschilt natuurlijk voor elk bedrijf. Het hangt bijvoorbeeld af van uw huidige alcohol prijs, aantal bezoekers en de aanschaf van eventuele andere dispensers. Rechtsonder, kunt u heel eenvoudig berekenen wanneer u goedkoper uit bent.

Kan ik mijn Foam Station voorzien van mijn eigen huisstijl?

Ja! Uw Foam Station(s) kunnen voorzien worden van een eigen ontwerp. Benieuwd hoe dit eruit zou zien? Mij maken geheel vrijblijvend voor u een ontwerp. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de contact pagina…

Kan ik ook andere navullingen gebruiken in mijn Foam Station?

Het antwoord is nee. Onze Foam Stations zijn speciaal ontwikkeld voor de Bio Liquid. Als u andere navulling gaat gebruiken, ontstaat er schade aan het binnenwerk. Daarom is dit niet mogelijk.

Contact us for the possibilities